Dinars de tàper.

Trucs i receptes per a menjar bé a la feina

Autor: Parellada, Ada

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Dinars de tàper.

Dinars de tàper.

16,10€ IVA INCLUIDO

Editorial:
MINA
Publicación:
09/03/2005
Colección:
SAL I PEBRE
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Más libros de Parellada, Ada

Todos los libros de Parellada, Ada

Más información del libro

Dinars de tàper.

Editorial:
MINA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-96499-03-4
EAN:
9788496499034
Nº páginas:
0
Colección:
SAL I PEBRE
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
180 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Ada Parellada és una de les cuineres més conegudes i actives de casa nostra. El seu cap és una olla de pressió de projectes i d'activitats que sempre tenen a veure amb la difusió de la cuina, amb el trencament de mites i de prejudicis i amb l'obertura de fronteres.La idea que guia els seus passos és una mena de socialització de la cuina, els esforços per aconseguir que tothom perdi la por de posar-se el davantal i comenci a remenar estris i productes fins a aconseguir un plat que es pugui compartir i assaborir.És inquieta i hàbil, i aconsegueix transmetre optimisme i generar complicitat.Sal de vainilla és la seva primera novel·la. 

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar